NPO
NTR
7 december 2014

Klik hier voor de speellijst van 'The Broken Circle Breakdown' met Ricky Koole en Daniël Boissevain.

De Vlaamse theaterhit 'The Broken Circle Breakdown' trok volle zalen in België in 2008/2009. De op het theaterstuk gebaseerde speelfilm werd eveneens bejubeld door pers en publiek. Nu is 'The Broken Circle Breakdown' terug in het theater, in de regie van Michiel de Regt. Ricky Koole en Daniël Boissevain acteren en zingen in dit intense verhaal over liefde en verdriet. Ze worden live begeleid door een viertal muzikanten. Het toneelstuk vertelt het verhaal van Elise en Didier. Zij hebben elkaar gevonden in de liefde en de muziek, en zijn onafscheidelijk. Wanneer ze hun dochtertje Maybelle verliezen, wordt hun relatie op de proef gesteld als nooit tevoren. Zal de liefde overwinnen?